Pozovi

Zračna luka

Dubrovnik-Čilipi je udaljena dvadesetak kilometara od centra Dubrovnika

ivanica banner

Treća je po prometu u Hrvatskoj, poslije zračnih luka u Zagrebu i Splitu. Tijekom ljetne sezone popularna je za letove do hrvatske obale, posebice do Dubrovnika i okolnih gradova kao što su Cavtat i Herceg Novi.

Dubrovačka zračna luka je čvorište kompanije Croatia Airlines, a preko nje lete i mnogi drugi nacionalni i low-cost avioprijevoznici. Godišnje se preko ove zračne luke preveze više od tri milijuna putnika.

Putnički terminal
Zračna luka Dubrovnik ima glavni terminal za dolazak i odlazak putnika koji se sastoji od putničke zgrade “B” – dolasci i putničke zgrade “C” – odlasci.

GAT
Zračna luka Dubrovnik ima poseban terminal za putnike poslovnog i općeg zrakoplovstva (GAT) koji se nalazi na istočnom dijelu zračne luke.

Do aerodroma možete stići cestom D8. Cavtat je udaljen 5 km, a Dubrovnik oko 20 km ka sjeveru, dok je ka jugu najbliže mjesto Gruda (udaljena 10 km). Hrvatska granica sa Crnom Gorom udaljena je samo 17 km, a Herceg Novi je najbliži crnogorski grad, udaljen nekih 45 km, tj. nešto više od sat vremena vožnje.

Ivanica Novo naselje M20, 88370 Općina Ravno

063 269 230 | 063 056 776 | 098 193 4647

info@ivanica-village.com

Pravila o zaštiti privatnosti Uvjeti korištenja Politika o kolačićima

Informacije na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni u katastarskom planu općine Ravno.

logo