Pozovi
 • Glavni 001

  Parcele za

  Luksuzne vile

  Ivanica ili dubrovački visovi je poznato turističko naselje koje pripada Općini Ravno, a nalazi se neposredno kraj granice s Hrvatskom.

  Posebnom je čini opuštena atmosfera, a turističku ponudu obuhvaćaju etno i moderni restorani, kao i moderne, luksuzne vile s pogledom na more, Župu dubrovačku, Cavtat, Elafite i Rijeku dubrovačku...

  Slobodne parcele

 • Glavni 002 D

  Parcele za

  Luksuzne vile

  Velik dio ulagača odlučuje udovoljiti novim zahtjevima tržišta te kreću s investicijama u luksuzne kuće koje postaju jedan od najpopularnijih izvora zarade u turizmu.

  Kupci i turisti dolaze iz cijelog svijeta i očekuju kvalitetnu ponudu visokih standarda. Luksuzne vile na dobrim lokacijama postale su jedna od najpametnijih investicija...

  Slobodne parcele

 • Glavni 003 B

  Parcele za

  Luksuzne vile

  Goste najviše zanima autohtoni duh mjesta u koji dolaze te njegovi običaji. Najviše se prodaju i iznajmljuju objekti koji nude spoj luksuza, tradicije i zanimljive lokacije u kojoj je osigurana privatnost.

  Današnji trendovi pokazuju da je luksuzne kuće najpametnije graditi u manjim ruralnim sredinama u kojima je garantiran autohtoni doživljaj mjesta...

  Slobodne parcele

 • Glavni 01 C

  Parcele za

  Luksuzne vile

  More je jedan od najdragocjenijih darova prirode. Zbog svojih sastojaka, morska voda ima višestruki pozitivan učinak ne samo na kožu, nego i ljudski organizam u cjelini.

  Već nekoliko dana boravka u morskom okruženje učinit će da se osjećate opušteni i preporođeni, a kvalitetnom odmoru uvelike pridonosi i lokacija na kojoj ćete boraviti...

  Slobodne parcele

O Ivanici

Novo turističko naselje je smješteno na visovima iznad Dubrovačke rivijere u Bosni i Hercegovini, na samoj granici između FBiH i Hrvatske, sa kojeg se pruža predivan panoramski pogled na more od Dubrovnika do Cavtata.

Ovim projektom je obuhvaćena površina od 550 000 m2, od same granice Hrvatske do visoko u brdo. Predviđena je gradnja 250 luksuznih vila, hotel, benzinska postaja i tržni centar, a na susjednoj parceli teniski tereni, golf teren i brojni drugi sadržaji.

Sve parcele su građevinske, privatno vlasništvo 1/1 sa propisanim uvjetima gradnje veličine od 500 m2 do 1200 m2.

550.000

m2

250

luksuznih vila

hotel

4 zvjezdice

ic1

bazen

ic1

golf

ic1

tenis

Ivanica Novo naselje M20, 88370 Općina Ravno

063 269 230 | 063 056 776 | 098 193 4647

info@ivanica-village.com

Pravila o zaštiti privatnosti Uvjeti korištenja Politika o kolačićima

Informacije na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni u katastarskom planu općine Ravno.

logo